Oferim servicii diverse şi variate, adecvate oricărui buget, venind în ajutorul vostru cu servicii de consultanţă pentru a face alegerile potrivite evenimentului vostru .
Indiferent de tematica evenimentului, desfasurarea optima a acestuia necesita servicii audio şi de lumini, lucru la care suntem cei mai buni.

Pe langa serviciile standard, la care nu avem concurenta, putem asigura servicii foto / video  profesioniste,  aranjamente florale personalizate, decoraţiunile  tematice ,  putem crea candy bar-uri si asigura numere de bartender flair show şi putem pune la punct un complex program artistic cuprinzand artisti de renume, entertainer-i , MC, etc.

În funcţie de solicitarile potentialilor clienti, putem amenaja corturi,asigurand intreaga logistica necesara desfasurarii evenimentului de la servicii de scenotehnică si pana la elemente de mobiler si de decor.

Organizarea unui eveniment presupune pregătirea a numeroase detalii, care nu trebuie scăpate de sub atenţie.​

Ne propunem, în primul rând, să venim în ajutorul oricui cu o primă etapă de planificare şi consiliere, având în spate experienţa organizării a numeroase evenimente.

SoundproMedia

Fără stres și fără emoții

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian