Organizări evenimente

Organizarea unui eveniment presupune pregătirea a numeroase detalii, care nu trebuie scăpate de sub atenţie.
Ne propunem, în primul rând, să venim în ajutorul oricui cu o primă etapă de planificare şi consiliere, având în spate experienţa organizării a numeroase evenimente.

Oferim servicii diverse şi variate, adecvate oricărui buget, venind în ajutorul vostru cu servicii de consultanţă pentru a face alegerile potrivite evenimentului vostru .
Indiferent de tematica evenimentului, desfasurarea optima a acestuia necesita servicii audio şi de lumini, lucru la care suntem cei mai buni.
Pe langa serviciile standard, la care nu avem concurenta, putem asigura servicii foto/video profesioniste, aranjamente florale personalizatedecoraţiunile tematice , putem crea candy bar-uri si asigura numere de bartender flair show şi putem pune la punct un complex  program artistic cuprinzand artisti de renume, entertainer-i , MC, etc .
În funcţie de solicitarile potentialilor clienti, putem amenaja corturi,asigurand intreaga logistica necesara desfasurarii evenimentului de la servicii de scenotehnică si pana la elemente de mobiler si de decor .

Ceea ce putem face nu se opreşte doar aici. Contactează-ne pentru alte detalii !

 

 


Aranjamente FloralArtişti  Bartender flair Candy bar Corturi  Decoraţiuni tematice  DISC JOKEY    Foto/video Gheaţă carbonică    Planificare şi consiliere  Audio  Lumini Video Scenotehnică Generatoare electrice