fbpx

SoundPro Media

Închiriere Echipamente

Soundpro oferă o gamă largă de echipamente audio high-end pentru partenerii săi din domeniul sau de activitate, incluzând branduri de vârf cum ar fi DB Technology, Mackie ,Shure etc. Ofertele noastre pentru echipamente audio sunt suficient de vaste pentru a satisface orice nevoie, variind de la un mixer la o scena de concert in aer liber . Aceasta include spațiu pentru personalizarea soluțiilor prin cablu și fără fir și multe altele – toate cu condiții de închiriere flexibile. Cu noi veți obține echipamentul audio pe care îl doriți, atâta timp cât aveți nevoie. De asemenea, avem o gamă largă de accesorii audio profesionale de la brandurile de top din domeniu.

Deținem sursa principală de iluminare pentru cluburi de noapte, iluminat scenic de teatru, iluminat de evenimente profesionale și iluminat de concert.Avem un inventar vast de echipamente de lumini profesionale, incluzand lumini de club si petreceri, proiectoare ,lasere de mare putere, efecte inteligente de lumină, gobos-uri personalizate, spoturi de urmarire, , efecte speciale cu LED-uri, lasere, lasere DJ, iluminat de divertisment, iluminare automată și console pentru acestea.

Soundpro Media Live este un serviciu al Soundpro Media, conceput pentru a distribui videoclipuri live către cele mai importante platforme social media, cum ar fi Facebook, YouTube. Serviciul susține programarea fluxurilor live, capturarea live din multiple camere video. Este soluția perfectă pentru un streaming live al oricărei întâlnire, eveniment sau joc sportiv etc.